De Foyer van 't Arsenaal is een unieke locatie die je kan bereiken via de wandelbrug aan het Dijlepad in de Kruidtuin, gelegen tussen Bruul en Zandpoortvest in de Mechelse binnenstad.

Voor theatervoorstellingen is de Foyer ’s avonds open vanaf 18u. Je kan er dan terecht voor een drankje voor en na de voorstelling. Het is ook mogelijk vooraf een hapje te eten, waarbij onze keuken steeds een aantal wisselende suggesties op het krijtbord zet. Je kan een tafeltje reserveren op volgend telefoonnummer: 0476 61 37 43. Voor een matinee op zondag is de Foyer open vanaf 14u.

Samen met de Grote Zaal en de Witte Zaal is De Foyer van 't Arsenaal een ideale locatie voor recepties, seminaries, familiefeesten, bedrijfsevenementen, meetings... van 20 tot 300 personen.

meer info: defoyervantarsenaal.be

---

Komt u naar een voorstelling? Zoekt u nog een gezellige plek om vooraf wat te eten? Combineer uw theateravond met een etentje in De Foyer. Praktisch: open vanaf 18u, reserveer door te bellen naar 0476 61 37 43 (Erik Van Erp), maak een keuze tussen vis of vlees voor het hoofdgerecht, dessert kan naar wens nog geserveerd worden na de voorstelling. Smakelijk!