Je bent lelijk en hebt geen vrienden. Wat moet je dan? Die vraag moet het viertal van BINKLEMEYER zich gesteld hebben toen ze mekaar vonden anno 2020. Zonder corona hadden ze al lang op Glastonbury gestaan, maar helaas... Moest dit niet hun laatste optreden zijn, zou je weten waar je hen moest gaan zoeken binnen 2 jaar. 

Afgelopen maanden stonden ze gretig op menig podium, maar de leukste plek hielden ze voor het laatst. Dit is dus de laatste kans om dit olijk viertal alles te zien geven. Verwacht je aan een mix van grunge, een tikkeltje stoner en een vleugje limoen. 

Binklemeyer op facebook
Binklemeyer op vi.be

---

THE HINDU NEEDLE TRICK speelt een opwindende mix van alternatieve rock en indiepop. Dromerige, bijna folky popsongs worden afgewisseld met lekker punky rockers die aanzetten tot ongecontroleerd dansen en luidkeels meezingen.

Het knetterende gitaarvuurwerk van Hans Op de Beeck, de warme stem en de absurde, melancholische teksten van Roel Spoelders, ondersteund door de meeslepende grooves van drummer Tom Schiepers en bassist Rik Lenaerts, staan garant voor straffe liveshows.

“Met Creatures Of Convenience biedt The Hindu Needle Trick een fraaie staalkaart van eigen kunnen met een prachtige mix van alle exquise elementen die de bandsound van dit gezelschap zo uniek en herkenbaar maakt.” – Luminous Dash

thehinduneedletrick.be

---

za 10 juni, 20u
Café ARSENAAL
tickets: € 10
enkel te koop aan de kassa

Data en tickets

za 10.06.23 | 20:00
Café ARSENAAL
enkel te koop aan de kassa