Vrijwilligers gezocht voor de locatievoorstelling JUST=!

JUST= is een productie van ARSENAAL/LAZARUS en Zefiro Torna in het kader van OP.RECHT.MECHELEN. Het Hof van Savoye vormt het decor voor een interdisciplinaire spektakel. Op zeven verschillende locaties in het gerechtsgebouw van Mechelen spelen zich verschillende scènes af. Van een battle tussen beiaarden tot scènes uit Händels oratorium Salomon, van ‘wegens schade aan het gehoor’ veroordeelde muziek tot een vurig rapperspleidooi. Van een stille film over de verschrikking van de wet tot een historisch proces tegen mensen die bevelen uitvoerden.

FUNCTIE

ARSENAAL/LAZARUS zoekt nog vrijwilligers om de locatievoorstelling JUST= mee in goede banen te leiden, en dit letterlijk. Per voorstelling worden de toeschouwers verdeeld in vijf groepen die elk naar een andere locatie in het gerechtsgebouw worden geleid. 

Heb jij zin om samen met nog één begeleider één van de vijf groepen per voorstelling te begeleiden van en naar de verschillende scènes in het gerechtsgebouw? De voorstelling zelf begint om 20u, maar het publiek verzamelt vroeger op het binnenplein van het gerechtshof. We zouden je dus nodig hebben vanaf 19u. Samen met de andere vrijwilligers blijf je na de voorstelling nog even om ervoor te zorgen dat het gerechtshof (binnenplein en lokalen) proper achterblijven. Het einde wordt geschat op 22u à 22u30.

Verder zijn we ook op zoek naar hulp voor de catering. Je zorgt ervoor dat het buffet klaarstaat wanneer de artiesten ’s avonds willen eten + je blijft even voor de nazorg (opruimen, afwassen). Het eten zelf is voorzien om 18u, je zou dus aanwezig zijn van 17u tot 20u. 

We kunnen ook enkele enthousiaste onthaalmedewerkers gebruiken. Samen met het onthaal van ARSENAAL/LAZARUS ontvang je de bezoekers op het binnenplein van het Hof van Savoye en zorg je ervoor dat ze vlot in groepen verdeeld worden om later begeleid te worden door het gerechtsgebouw. Samen met de andere vrijwilligers blijf je na de voorstelling nog even om ervoor te zorgen dat het gerechtshof (binnenplein en lokalen) proper achterblijven. Het einde wordt geschat op 22u à 22u30.

PROFIEL

  • Je bent enkele avonden beschikbaar tussen ma 22 mei en ma 29 mei. 
  • Je hebt zin om actief een groep te begeleiden.
  • Je vindt het leuk om in een team te werken en met mensen om te gaan.
  • Je bent enthousiast en vriendelijk.

AANBOD

  • Je komt terecht in een enthousiast team
  • Ja krijgt een inkijk in hoe een locatievoorstelling in zijn werk gaat 
  • Je hebt de mogelijkheid om de voorstelling bij te wonen
  • ARSENAAL/LAZARUS is je eeuwig dankbaar!

Wil je graag meewerken aan de locatievoorstelling JUST=? Ben je nog aan het twijfelen of heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje op onthaal@arsenaallazarus.be. Graag met vermelding van de functie waarin je bent geïnteresseerd en op welke data je beschikbaar bent.