HALFWEG: WOON EEN OPEN REPETITIE BIJ

Bij elke nieuwe creatie van ARSENAAL of LAZARUS nodigen we je halverwege het creatieproces graag uit op een open repetitie. Een exclusieve blik achter de schermen, een voorsmaakje dat je nieuwsgierig maakt naar de voorstelling zelf.

---

MATINEES + KINDEROPVANG + AUDIOBESCHRIJVING VOOR BLINDEN EN SLECHTZIENDEN

Bij matinees voorzien we kinderopvang en animatie. Bij de matinee van Een of andere Rus in januari 2023 bieden we ook audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden aan, i.s.m. VeBeS en Inter.

---

PREMIÈRE + AFTERPARTY

Houd de data van de premières en dernières in het oog. Dan zijn we in feeststemming, en zetten we soms de volumeknop van de muziek wat luider en swingen we erop los.

---

JONGEREN: SCHOOL- EN AVONDVOORSTELLINGEN

Zowel tijdens een schoolvoorstelling overdag als bij een avondvoorstelling zijn jongeren heel welkom. Bij elke productie helpen we leerkrachten en begeleiders om er een geslaagde theaterervaring van te maken. Een keuze maken in het aanbod, een blik achter de schermen, een babbel met de acteurs,... met al je vragen en ideeën kan je terecht bij lina@arsenaallazarus.be. Ontdek het aanbod op cultuurvoorscholen2800.be.

---

VRIJWILLIGERS

Zin om deel uit te maken van ons warm theaterhuis? Dan verwelkomen we je graag in ons vrijwilligersteam. We zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons helpen bij de avondkassa, sociale media, promotie, in het Café,... Neem een kijkje op onze vrijwilligerspagina.

---

CULTUURCENTRUM MECHELEN

Cultuurcentrum Mechelen is een van onze trouwe partners. In seizoen 2022-2023 bieden we samen weer tal van (gast)voorstellingen aan en werken we ook samen voor het aanbod voor scholen (i.s.m. met partner DE MAAN). In oktober haalt Cultuurcentrum Sien Eggers naar ARSENAAL/LAZARUS, met de gastvoorstelling U bent mijn moeder (HETGEVOLG). Tickets voor deze voorstelling zijn enkel via Cultuurcentrum Mechelen te koop.

---

MUZIEKFESTIVAL OTTERTROTTER

In september zijn we partner in de organisatie van het muziekfestival  Ottertrotter. We kijken er al naar uit! Meer info via ottertrotter.be.

---

INFO/VRAGEN/SUGGESTIES?